Find my iPhone uitzetten in drie makkelijke stappen!

Find my iPhone uitzetten? Wij laten je in deze blog zien hoe je dat moet doen in drie makkelijke stappen! Find my iPhone uitzetten is nodig als je je iPhone opnieuw wilt installeren, als je bepaalde gegevens wilt wissen of als je gewoonweg niet wilt dat je iPhone je locatie kan tracken. Door deze functie kun je namelijk altijd de locatie van je iPhone opvragen, een geluid laten afspelen of zelfs de gegevens laten wissen. Als je niet wilt dit hier gefraudeerd mee word, kun je ervoor kiezen om geen gebruik meer te maken van de functie. Er zijn verschillende manieren om dit te doen: wij laten je alle mogelijke manieren zien hoe je Find my iPhone kunt uitzetten. 

Via je iPhone 

Find my iPhone uitzetten via je iPhone is eigenlijk de makkelijkste manier om de functie uit te schakelen. Deze functie is gekoppeld aan je iCloud account. Daardoor moet je in je iCloud account aangeven dat je de functie wilt uitschakelen. Je kunt op verschillende manieren wijzingen aanbrengen aan je iCloud account.

  1. Ga naar Instellingen.
  2. Scroll dan naar onderen,  selecteer de functie Accounts en wachtwoorden en kies daarna voor je iCloud account.
  3. Hier zie je de functie ‘Find my iPhone’ ingeschakeld. Selecteer deze, en vink deze functie uit. Om dit te doen, moet je je wachtwoord invoeren, waarna de functie vanzelf wordt uitgeschakeld.
By |2019-01-28T12:24:55+00:00oktober 25th, 2018|iPhone, iPhone Apps|0 Comments
Deze website maakt gebruik van cookies. Ok