/iPhone 7 Plus reparatie
iPhone 7 Plus reparatie2019-02-03T20:03:52+01:00

iPhone 7 Plus reparatie

Voor de reparatie van je iPhone 7 Plus ben je bij ons aan het juiste adres. Bijna alle reparaties kunnen wij binnen 30 minuten uitvoeren, gewoon klaar terwijl je wacht. Dat scheelt jou weer een tijd en je hebt je geliefde iPhone weer snel in je handen. Soms is het nodig om je iPhone bij ons achter te laten. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een waterschade behandeling of als je iPhone verder onderzocht moet worden. Hieronder staat een overzicht met een omschrijving van alle reparaties die wij aanbieden voor de iPhone 7 Plus. Voor het inzien van de tarieven of het maken van een afspraak kan je op de groene button klikken.
Repareer mijn iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus reparatie overzicht
In dit overzicht zie je een beschrijving van al onze reparaties voor de Iphone 8 Plus. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt hebben over een bepaalde reparatie. Klik op de groene reparatie button voor de tarieven en het maken van een afspraak.

Als het scherm is gebarsten of geen (goed) beeld meer geeft moet het vervangen worden. Ook als het scherm niet (goed) reageert op aanrakingen is een scherm reparatie de oplossing. Type scherm: Hoge kwaliteit replacement.

Reparatieduur: binnen 30 min klaar

Als het scherm is gebarsten of geen (goed) beeld meer geeft moet het vervangen worden. Ook als het scherm niet (goed) reageert op aanrakingen is een scherm reparatie de oplossing. Type scherm: OEM/Origineel.

Reparatieduur: binnen 30 min klaar

Loopt je batterij snel leeg of valt je iPhone plotseling uit? Dan moet de batterij vervangen worden.

Reparatieduur: binnen 30 min klaar

Werkt de homebutton niet (goed) meer? Dat kan hersteld worden door de homebutton te vervangen. De Touch ID functie van de homebutton wordt met deze reparatie niet hersteld en zal daarom niet meer gebruikt kunnen worden.

Reparatieduur: binnen 30 min klaar

Vervanging van de selfie camera aan de voorzijde van het toestel.

Reparatieduur: binnen 30 min klaar

Vervanging van de camera aan de achterzijde van het toestel

Reparatieduur: binnen 30 min klaar

Hoor je tijdens een gesprek de andere kant alleen heel zachtjes of helemaal niet? Dan moet de interne oorspeaker vervangen worden.

Reparatieduur: binnen 30 min klaar

De proximity sensor (nabijheidsensor) zorgt ervoor dat het scherm uit gaat als je de iPhone tegen je oor aan houdt. Hierdoor kan je niet per ongeluk het scherm met je oor bedienen.

Reparatieduur: binnen 30 min klaar

Laadt je Iphone niet meer op en ligt het niet aan de oplader of batterij? Dan is de laad connector (oplaadpunt) aan vervanging toe.

Reparatieduur: binnen 30 min klaar

Reageren de volumeknoppen niet meer (goed) of kan je de iPhone niet meer op mute zetten dan moet de volume flex kabel vervangen worden.

Reparatietijd: binnen 45 min klaar

Kan je je iPhone niet meer aan/uit zetten of vergrendelen? Dan is vervanging van de power flexkabel vereist.

Reparatietijd: binnen 45 min klaar

Als de trilfunctie van je iPhone niet meer (goed) werkt moet de trilmotor vervangen worden.

Reparatieduur: binnen 30 min klaar

Komt er geen geluid uit je oordopjes als je ze hebt aangesloten op je iPhone? Dan kan het aan je oren of oordopjes liggen, maar gelukkig blijkt het meestal aan het lightning poortje in je iPhone te liggen.

Reparatieduur: binnen 45 min klaar

Vervanging van de microfoon is vereist als je tijdens een gesprek slecht of niet hoorbaar bent aan de andere kant van de telefoon.

Reparatieduur: Binnen 30 min klaar

De backcover – de behuizing aan de achterkant van de iPhone – kan vervangen worden indien deze beschadigd is.

Reparatieduur: Binnen 60 min klaar

Is je iPhone in het water gevallen of bloot gesteld aan vocht dan is een waterschade behandeling noodzakelijk om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting of andere schade ontstaat in het moederbord of andere delen van je iPhone. Zet je iPhone na waterschade direct uit, zet het toestel niet meer aan en breng het gelijk bij ons langs voor een waterschade behandeling. Wij reinigen het toestel chemisch van binnenuit en testen daarna alle onderdelen.

Reparatieduur: 1 – 2 dagen

Start je telefoon niet goed op of blijft deze hangen dan is het herstellen van de software een mogelijke oplossing. Dit kan je ook zelf doen via Itunes maar mocht je er niet uitkomen of laat je het liever door ons doen dan helpen we je graag.

Weet je niet wat er defect is dan onderzoeken wij je telefoon en laten je weten wat het probleem is. Een korte diagnose is altijd gratis. Indien een korte diagnose niet voldoende is om het probleem te achterhalen dan is een uitgebreid onderzoek nodig. Het uitgebreide onderzoek is gratis als wij het probleem hebben gevonden en je het bij ons laat verhelpen.

Repareer mijn iPhone 7 plus
Deze website maakt gebruik van cookies. Ok