Klantenservice2018-11-08T11:11:51+01:00

Ja, je kan gewoon langs komen zonder afspraak. In sommige gevallen kan je dan ook gewoon wachten terwijl wij jouw toestel repareren of upgraden. Wil je zeker weten of dit mogelijk is? Neem dan even contact met ons op.

Ja, wij verlenen garantie op al onze reparaties. Afhankelijk van het type reparatie en/of onderdeel kan dit variëren van 6 maanden tot levenslange garantie. Mocht er na een reparatie problemen ontstaan met het gerepareerde onderdeel, wordt dit kosteloos door ons hersteld.

Wij repareren het liefst met originele onderdelen. Soms maakt de fabrikant geen originele onderdelen meer. In dat geval gebruiken we OEM of onderdelen van hoge kwaliteit zodat de kwaliteit van de reparatie altijd voldoet aan onze normen. Voor sommige reparaties kan u zelf kiezen tussen een origineel onderdeel of een niet-origineel onderdeel. Hiermee zorgen we ervoor dat onze reparaties voor iedereen betaalbaar zijn.

Wij repareren telefoons, tablets en laptops. In het menu bovenin staan alle toestelen en reparaties die wij momenteel aanbieden. Staat jouw toestel of reparatie er niet tussen? Neem dan even contact op, misschien kunnen we je toch helpen.

Wij zijn niet de allergoedkoopste, maar zeker niet duur. Wij werken graag met kwaliteitsonderdelen en geven onze klanten graag de service die ze verdienen. Doordat wij ook een leverancier van onderdelen zijn kunnen we het inkoopvoordeel delen met de klant. Hierdoor zijn onze prijzen aantrekkelijk voor iedereen en is de kwaliteit altijd gewaarborgd.

Een afspraak kan je maken via de de betreffende reparatie pagina. Uiteraard kan je ons ook gewoon bellen of een berichtje sturen zodat we jouw afspraak direct kunnen inplannen.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Klik hier voor al onze gegevens.

Deze website maakt gebruik van cookies. Ok