iPhone XR

20,00160,00

Uitverkocht

Selecteer hieronder de gewenste reparatie voor jouw iPhone XR. Veel uitgevoerde iPhone XR reparaties zijn onder andere iPhone XR scherm reparatie en iPhone XR batterij reparatie. Staat jouw reparatie er niet tussen, neem dan contact met ons voor de mogelijkheden. Voor alle reparaties wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen of indien niet beschikbaar OEM onderdelen van hoge kwaliteit. Je kan bij ons ook zonder afspraak langs komen, check onze locatie en openingstijden.
We komen graag met je in contact als je nog vragen hebt over iPhone XR reparaties.
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

LCD Scherm vervangen

Omschrijving: Scherm is gebarsten of geeft geen (goed) beeld meer.

Batterij (accu) vervangen

Omschrijving: Loopt je batterij snel leeg of laadt je batterij helemaal niet meer op. Dan moet de batterij vervangen worden.

 

Waterschade behandeling

Omschrijving: Iphone in het water gevallen of een andere vorm van vochtschade? In de meeste gevallen kan je Iphone nog hersteld worden door onze speciale waterschade behandeling.

Software herstel

Omschrijving: Start je telefoon niet goed op of blijft deze hangen dan is het herstellen van de software een mogelijke oplossing.

Onderzoek

Omschrijving: Weet je niet wat er defect is dan onderzoeken wij je telefoon en laten je weten wat het probleem is. Het onderzoek is gratis als wij het probleem hebben gevonden en je het probleem bij ons laat verhelpen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Ok